Jarní polévka s ředkvičkami a cibulkou

Pokud máte uvařený kuřecí vývar, bude pro Vás tato polévka záležitostí doslova pár minut. Tato polévka je lehká a dalo by se říci vyloženě jarní, protože v ní najdete především suroviny, které jsou s jarem spojené, a to ředkvičky a jarní cibulku. Pokud jí chcete dát tak říkajíc říz přidejte zázvor a chilli a uvidíte jak Vás postaví na nohy.

Jarní polévka s ředkvičkami a cibulkou

Počet porcí: 3-4

Doba přípravy: 10 minut

Ingredience:

Postup:

V hrnci si zahřejeme vývar s masem a jakmile se začne vařit, tak přidáme ředkvičky nakrájené na kolečka, opraný špenát a cibulku nakrájenou také na kolečka. Provaříme cca jen dvě až tři minuty. Na závěr přidejte lžičku třtinového cukru a dle chuti dosolte či dodepřete. Pokud chcete, aby polévka měla tak říkajíc říz  přidejte zázvor a nasekané chilli.

Inspirace: http://www.apetitonline.cz/recepty/998-cinska-polevka-s-redkvickami.html

  

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *