Kysané výrobky z pohodlí Vašeho domova, není to nic těžkého

Kysané výrobky z pohodlí Vašeho domova, není to nic těžkého

Chcete si vyrobit kysané výrobky jako jogurty a kefíry z pohodlí Vašeho domova a nemáte jogurtovač? Pak jsou pro Vás mlékárenské probiotické kultury VIVO jako stvořené. Mlékárenské probiotické kultury VIVO – jogurtové kultury a probiotika se skládají z živých bakterií, přátelských lidskému organismu. Tyto bakterie se používají pro přípravu domácích kysaných mléčných výrobků jako Jogurt VIVOBifivit VIVOKefír VIVO a další.

Kysané mléčné výrobky, připravené v domácích podmínkách pomocí čistých bakteriálních kultur VIVO, obsahují vyšší koncentrace prospěšných bakterií mléčného kvašení a bifidobakterií, neobsahují cukr, stabilizátory, zahušťovadla, potravinové přídavky, barviva, příchutě atd. Výživová hodnota a léčivé vlastnosti těchto produktů je mnohem vyšší.

V každé ze Zákvasek VIVO se používá kombinace bakterií, které mají své vlastní jedinečné vlastnosti a charakteristiky. Ty jsou kombinovány tak, aby se vzájemně doplňovaly a integrovaly. Mléčné výrobky připravené na jejich základě mají dokonalou texturu a vynikající chuť.

Zákvasky VIVO mají celou řadu užitečných vlastností:

  • mají probiotické vlastnosti, které pomáhají obnovit střevní mikroflóru a mají blahodárné účinky na lidské zdraví;
  • díky schopnosti fermentovat mléko, proměňují ho do užitečného kysaného  mléčného výrobku;
  • jsou antagonisty mnoha patogenních mikroorganismů, a v důsledku toho, se brání rozvoji mnoha nemocí;
  • vzhledem k vysokému obsahu živých bakterií mléčného kvašení, zákvasky VIVO inhibují růst škodlivých bakterií ve střevě, což pomáhá obnovit mikroflóru, posilují imunitní systém, normalizují trávení.

Pokud Vás možnost výroby kysaných výrobků z pohodlí Vašeho domova pomocí Zákvasek VIVO zaujala a chcete-li se o Zákvaskách VIVO dozvědět více, podívejte se na stránky: http://www.zakvasky.cz/.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *